site stats

Heitukka kampaamo

WebKampaajalla. Ei ajanvarausta! Tulet kampaamoon, kun se sinulle parhaiten sopii - nopeammin kuin ennen. Ei epämääräisiä hintoja! Yksinkertainen ja edullinen hinnoittelu. Ei ketunhäntiä, vaan kauniita lopputuloksia, nopeammin. Parasta tukkaa - Olemme huippu-ammattilaisia. Meillä on vuosien kokemus, ja osa meistä on kampaamo-alan kouluttajia. WebLiikkuva Parturi-Kampaaja Ilse Holm. Koronatilanteen vaikutukset toimintaani: Toimintani jatkuu normaalisti tehostetulla hygieniakäytännöllä. Suu-nenäsuojaa käytän edelleen.. Käsidesi ja välinedesinfiointi kuuluu normaalliin toimintaan. Palveluasumisyksikköihin noudatetaan yksiköiden ohjeita ulkopuolisten vierailujen suhteen.

Bruk Hair Design Turku - Parturi Kampaamo Turku

WebKampaamo Helsinki Timma. Käytämme Google Analyticsin, Google Adsin ja Meta Pixelin evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja markkinointiamme, personoidaksemme … WebParturi-kampaamo HIUS Kauppakeskus Seppä. Ahjokatu 5, Jyväskylä. Parturi-kampaamo HIUS Keskusta. Vapaudenkatu 38, Jyväskylä. Parturi-kampaamo HIUS Prisma Keljo. Kylmälahdentie 8, Jyväskylä. Parturi-kampaamo HIUS S-market Äänekoski. Matkakatu 2, Äänekoski. Parturi-kampaamo HIUS Sokkari 1.krs. things to do near brier creek https://wellpowercounseling.com

Salon Ristolainen

WebTarjontaamme kuuluvat lisäksi ripsienpidennykset. Parturi-kampaamo Hair-Eka sijaitsee Uusikadulla Tuomiokirkon lähellä ja Paljetiellä, Joutsensillan K-Supermarketin toisessa kerroksessa. Ajan voit varata näppärästi joko netin kautta tai soittamalla. Palvelemme teitä hiustenne hyväksi Oulussa. WebParturi-kampaamo Helsinki Mall of Tripla. Hyvän palvelun Redken parturi-kampaamo Mall of Triplan aseman puolella 5. kerroksessa. Muoti, inspiraatio ja innovaatio ovat Redken Loft -kampaamomme ideologiat. Henkilökuntamme osaaminen on lähellä sydäntämme, joten saat kaikki parturi-kampaamopalvelut naisille ja miehille yhden katon alta! WebAjanvaraus verkossa. Hiushuoltamo Helgaan voit varata ajan kätevästi verkossa silloin kun Sinulle sopii. Nettiajanvaraus on avoinna 24/7 ja siellä on näkyvillä noin seuraavan kuukauden ajat. Ilta-ja lauantaiajat tilattava puhelimella 050 … things to do near brisbane airport

Heitukka - Posts Facebook

Category:Kampaamo Helsinki Timma

Tags:Heitukka kampaamo

Heitukka kampaamo

Aroha Helsinki

WebHeitukka in HELSINKI, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what’s great and not so great in HELSINKI and beyond. ... Other Parturi-kampaamot Nearby. Find more Parturi-kampaamot near Heitukka. About. About Yelp; Careers; Press; Investor Relations; Trust & Safety; Content Guidelines; … WebBeauty Studio Phoenix. Valoisa parturi- kampaamo ja kauneushoitola Koivukylän K-Citymarketin kolmas kerros (Apteekin puoleinen pääty). Meiltä löytyy parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi microblading, ripsipidennys, rakennekynsi- sekä geelikynsi ja meikkipalvelut. Teemme myös Suosittuja MAGO-hiustenpidennyksiä.

Heitukka kampaamo

Did you know?

WebMore info about Heitukka. Map. Other businesses in the same area. Salon Klipsi Sokos Helsinki Mannerheimintie 9 00100 Helsinki . 6.67 km. Salon Klipsi Sello Leppävaarankatu 3-9 02600 Espoo . 7.29 km. Riitukka Hyvän ilman parturi-kampaamo ... WebTietoa meistä. Palvelemme osoitteessa Satamakatu 9 Kampaamo- parturipalveluita, HiusAkatemian hiustutkimukset, hiuspohjan ja hiusten erikoishoitoja, aromaterapiaa sekä laser-hoitoja. Mahdollistamme hellävaraiset värjäykset, vaalennukset ja tuoksuttomat palvelut. Hiuksille Hiusapteekki sisältää hiustenhoitotuotteita ja hivenaineita.

WebMay 26, 2003 · Samankaltaisia yrityksiä TOL-luokasta Parturit ja kampaamot 10 Style 11. hetki Oy 3ND Terhi Levonen 4ksbarber 81barber A Silén Oy A-H Parturi Kampaamo A … WebParturi-Kampaamo Studio HiusKia Masala Kirkkonummi. Parturi-Kampaamo Studio HiusKia Masala Kirkkonummi. Parturi-Kampaajat Kia & Päivi. Tinantorinkuja 2, 02430, Masala. Puh. 0400 483 123. Tervetuloa! Tästä pääset ajanvaraukseen! Palvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua vankalla ammattitaidolla.

WebSisällä patterit lämmittävät ja ilma on kuiva. Kuivuuko sinun ihosi ja hiuspohjasi? Autamme löytämään laadukkaat sekä oikein valitut hoitotuotteet juuri sinulle sopivaksi. Teemme hiusten ja hiuspohjan hoitoja, jossa saat rentoutua rentouttavan päähieronnan aikaina. Nahkurintie 2, 04300 Tuusula. 0449710417. [email protected]. Facebook. Web15 Likes, 2 Comments - H E I T U K K A (@heitukka_kampaaja) on Instagram: “🖌🎨 + ⏳ + 💆‍♀️ + 💇‍♀️ = 🔥🤩 #heitukka #heitukkakampaaja #värijaleikkaus #mallinmuutos…”

WebTarjoamme kaikki parturi- ja kampaamopalvelut koko perheelle. Liikkeemme sijaitsee kätevästi juna-aseman kupeessa. Jos saavut omalla autolla, liikkeen edessä on myös runsaasti ilmaista parkkitilaa. Olemme avoinna sopimuksen mukaan. AJANVARAUS. Löydät töitämme Instagramin puolelta. Salonki: @hiusstudiolumia. Jenni: @hairbyjnn.

WebHeitukka 2198944-4. Toiminta lakannut. Yrityksen perustiedot. Y-tunnus:2198944-4 (YTJ) Yhtiömuoto:Yksityinen elinkeinonharjoittaja (YTJ) Toimiala:Parturit ja kampaamot (96021) (YTJ) things to do near bridgwaterWebTutustu palveluihimme. Vuonna 1989 perustettu ja vuodesta 1991 asti samassa osoitteessa toiminut lämminhenkinen koko perheen kampaamo-parturi. Palveluihimme kuuluvat hiustenleikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset ja hiustenpidennykset. Meiltä myös … things to do near bridportWebMar 1, 2024 · Parturi-Kampaamo LuXhair. Varaa aika. Palveluhinnastomme on päivitetty 1.3.2024 Autoasemankatu 1, 04300 Tuusula; 0400412401; [email protected]; Facebook; Instagram; Henkilökunta Henkilökuntamme palvelee asiakkaitaan iloisella ja rautaisella ammattitaidolla. things to do near brimham rocksWebMe Carusell Parturi-kampaamossa palvelemme teitä normaalisti ja joustamme aukioloajoissa sinulle sopivaan aikaan. Carusell Parturi-kampaamo tarjoaa hius- ja kauneuspalveluita laidasta laitaan. Hiuspalveluihimme kuuluvat niin parturi-kampaamopalvelut miehille, naisille ja miehille lapsille, kuin aina muodissa olevat … things to do near bristol meWeb253 Followers, 226 Following, 83 Posts - See Instagram photos and videos from Eeva Karlsson (@heitukka_kampaaja) things to do near brooklyn museumWebMia MOORE. Olemme parturi-kampaamo ja samassa tilassa toimii kosmetologi Anun kauneushoitola nimeltään KauneusRossi. Osa meistä kampaajista tekee myös meikkauksia. Meiltä löytyy myös hiustenpidennys palvelut sekä erilaisia hiushoitoja. Kosmetologilta löytyy kasvo-, käsi-, ja jalkahoitojen lisäksi sokerointi, Shellac kestolakkaus ja ... salem keizer public schoolsWebParturi-kampaamo ja kynsistudio Kirkkonummen uimahallin tiloissa 🤍 Haluamme että Studio Salotto on kuin asiakkaan olohuone, Salotto on Italiaa ja tarkoittaa olohuonetta. Haluamme että asiakas saa tulla meille rentoutumaan kahvikupin ääreen palveluiden ohella. 🤍 Salotosta saat kaikki parturi-kampaamo palvelut niin miehille, naisille kuin lapsillekkin. salem keizer public schools staff directory